• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een grote stretchtent huren

Home » Grote stretchtent huren

Het is zeker verstandig om een grote stretchtent op maat te huren wanneer u een grootschalig evenement organiseert in bijvoorbeeld ’t Gooi of in Laren. U wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van de beste kwaliteit en alle gemakken wanneer u besluit zo’n grote flextent te huren. Gelukkig is Van Ekeris Tenten in Hilversum er! Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verhuren van tenten van alleen de hoogste kwaliteit. Bij ons vindt u dus de juiste grote of kleine stretchtent op maat die u kunt huren voor een speciale gelegenheid in Laren, ’t Gooi of elders in Noord-Holland. Of u nu een bruiloft, festival, bedrijfsfeest of ander feest heeft, wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een grote stretchtent of flextent huren die aansluit bij al uw feestwensen

Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in stretchtenten. Zo kunt u bijvoorbeeld een grote stretchtent of flextent op maat huren in een langwerpige vorm voor uw gasten-, catering- of feesttent in ’t Gooi of Laren. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten formaten en vormen tenten. Wilt u bijvoorbeeld een middelgrote stretchtent huren? Dat is een uitstekende oplossing voor een feest met een middelgrote groep. Naast het huren van een grote stretchtent op maat voor uw feest in Hilversum, in Laren of in ’t Gooi, kunt u er ook voor kiezen om een kleine stretchtent te huren. Deze kan bijvoorbeeld dienen als overkapping als het gaat regenen op de dag van uw feest. Een groot bonuspunt van onze tenten is dat naast de goede kwaliteit, de tenten ook nog eens goed op te zetten zijn. U hoeft dus geen vakexpert te zijn voor de opbraak en afbraak als u besluit een grote flextent bij ons te huren!

Bel ons om een grote flextent te huren

Wilt u ook graag een grote stretchtent op maat huren voor uw evenement in ’t Gooi, Laren of elders in Noord-Holland? Vraag deze dan aan door telefonisch contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Voor vragen over het huren van een grote flextent kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar eerdergenoemde telefoonnummers of door een e-mail te sturen naar info@vanekeristenten.nl. Wij helpen u graag verder bij het huren van een grote stretchtent op maat voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival of andere gelegenheid in bijvoorbeeld ’t Gooi of Laren.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬